Zaupajte profesionalcem.

Z ekipo profesionalnih prodajalcev in dodelanim konceptom prodajnega procesa dvigujemo standarde na področju posredovanja pri prodaji nepremičnin.

Preverite ponudbo

Skozi večletno prisotnost na trgu, smo razvili in še vedno nadgrajujemo standard kakovosti in napreden koncept prodaje nepremičnin. Naše vrednote so: integriteta, iskrenost in zaupanje.

Več o naši zgodbi in viziji

Spekter storitev

(Klikni na sliko za podrobnejši opis)

Koncept prodaje

Razvili smo produkt - Model prodaje 24nep, ki temelji na vnaprej predvidenih aktivnostih obvladovanja povpraševanja in zagotavlja maksimalen uspeh.

Preberi več

Naše prednosti

Fleksibilnost

naše izkušnje in znanje nam omogočajo izredno prilagodljivost v vseh okoliščinah

Odzivnost

ažurno se odzovemo in smo s strankami konstantno v stiku

Inovativnost

vedno iščemo nove tehnike in znanja, da ustrezamo razmeram na trgu

Kaj drugi pravijo o nas

Gospod Martin, oba se Vam za profesionalen pristop in zelo korektno opravljeno delo na projektu zahvaljujeva. Vaše delo je bilo na zelo visokem strokovnem nivoju.

- Andrej in Cvetka

Preberi več

G. Robi je v svojem delu velik profesionalec, zraven tega pa tudi čudovita oseba, ki z mirnostjo in prijaznostjo reši vsak problem. Zelo priporočam vsakomur, ki prodaja ali kupuje nepremičnino!

- Vesna

Preberi več

G. Slana želela bi posebej izpostaviti to, da ste človek beseda, saj ste se držali vsega dogovorjenega in strokovno opravili vaše delo. Hvala in z veseljem vas priporočam naprej.

- Tanja

Preberi več

Zadnje prodane nepremičnine

Novo v ponudbi

Naši partnerji